Kivijärvi resort

Onnellisuutta metsästä

Tutustu Kivijärvi Resortin konsepti- ja arkkitehtikuviin

Kivijärvi Resort on elämyksellistä majoitusta, hyvän olon palveluja ja upeita luontokokemuksia. Lähtökohtana on säilyttää alueen ainutlaatuinen luonto ja sovittaa rakennukset hienovaraisesti herkkään kangasmaastoon.

Vastaamme toiveeseen luontoyhteydestä ja elämyksellisistä puitteista

Ihminen kaipaa yhä vahvemmin luontoon. Kansainvälisenä matkailutrendinä puolestaan ovat laadukkaasti suunnitellut ja toteutetut matkailukohteet, jotka ovat nähtävyyksiä jo itsessään. Kivijärvi Resort vastaa näihin tarpeisiin. Se tarjoaa unohtumattoman majoituksen veden tai metsän yllä. Kivijärvi Resort on paikka rauhoittavalle lomalle, jossa olet koko ajan kosketuksissa luontoon.

Kivijärven niliaitat – pylvään päähän rakennetut mökit

Kivijärvi Resortin niliaitat ovat syy tulla kauempaakin. Nelimetrisen pilarin varaan rakennettu, kaikin mukavuuksin varusteltu 30 neliöinen mökki on kuin linnunpesä, jossa voit rauhoittua nauttimaan tästä hetkestä sekä metsän tunnelmasta äänineen ja tuoksuineen. Lasiseinä avaa kangasmetsä- ja järvimaiseman uudenlaisesta perspektiivistä. Pilarin varaan rakentaminen kuormittaa metsäluontoa minimaalisesti. Pylväsmökkejä on tulossa yhteensä 26. Prototyyppi on valmistunut marraskuussa 2020.

Niliaitta elvyttää jo osin unohdetun rakennusperinteen ja jalostaa sen kulttuuri- ja asumiselämyksesi matkailijoille. Kulttuuria on se, miten jokin yhteisö ratkoo ongelmiaan. Niliaitta oli menneinä aikoina nerokas ratkaisu ruoan säilömishaasteeseen keskellä Lapin erämaata. Nyt tämä idea on jalostettu matkailukäyttöön.

Maavaraiset mökit

Valoisat loft-henkiset ateljeemökit seisovat maassa, juurevasti kiinni luonnossa. Mökit soveltuvat hyvin taiteilijan asuin- ja työtilaksi tai isomman ryhmän majoittumiseen. Mökit tarjoavat sekä omaa rauhaa että yhteisöllisyyttä. Naapuri on lähellä, mutta ikkunasta on silti esteetön näkymä luontoon. Loft-ateljeemökkejä on suunniteltu rakennettavaksi yhteensä 17 kpl.

Veden ylle rakennetut mökit

Kivijärvi Resortin mökeistä osa rakennetaan veden päälle pylväiden varaan. Sinut ympäröi keskisuomalainen järvielämys: laineiden liplatus, valon välke ja suuresta ikkunasta avautuva rauhoittava maisema. Kokemuksen virittää huippunsa kulku metsän läpi veden päälle. Mökkien idea on saatu perinteisestä kivijärveläisestä venevajasta. Suunnitelman mukaan mökkejä rakennettaisiin yhteensä 5 kpl.

Hyvinvointikeskus ja pohjoismainen metsäkylpylä

Kivijärvi-Resort- matkailukohteeseen on suunniteltu hyvinvointikeskus ja metsäkylpylä tarjoamaan monipuolisia palveluita vieraille läheltä ja kaukaa. Hyvinvointikeskuksesta rakentuu palvelukokonaisuus, jossa on tarjolla erilaisia hyvän olon palveluja ja aktiviteetteja sekä kahvila-ravintola näköalaterasseineen. Hotellihuonetasoiset majoitustilat sijoittuvat keskuksen toiseen kerrokseen.

Metsäkylpylän konsepti tulee olemaan uudenlainen pohjoismainen spa, kivijärveläinen versio japanilaisesta onsen-kylpylästä. Kylpylä koostuu harmonisesta saunamaailmasta kylpyaltaineen sekä upeasta ulkoallasalueesta, jossa voi oleskella mukavasti ympäri vuoden.

Sauna- ja kokousrakennus rannalle

Loma-asuntoalueen rantaan, osittain veden päälle on suunniteltu lisäksi rakennettavaksi uniikki saunarakennus, johon tulisivat myös kokoustilat.

Koko alue on luontolomailijan paratiisi

Kivijärven seutu sopii erityisesti hiljaisuutta kaipaavalle hyvinvointimatkailijalle. Seutu on tunnettu erämaa-alueista, koskireiteistä, kalaisista järvistä sekä aidosta elämänmenosta. Kivijärvi Resortin lähellä sijaitsevassa Salamajärven kansallispuistossa voit nauttia suoluonnon hiljaisuudesta ja raikkaudesta. Merkittyjä retkeilyreittejä on noin 70 km.

 

Tutustu Kivijärvi Resortin konsepti- ja arkkitehtikuviin

Lähtökohtana on säilyttää alueen ainutlaatuinen luonto  ja paikan alkuperäinen henki sekä sovittaa rakennukset hienovaraisesti herkkään kangasmaastoon.